NÕIAPERE IGATSEB JÕULUDEKS VÄRVE!

Jõuluvana kingikotti mahub veel lustakas luule-värviraamat “Nõia 13. Nõiapere lood”, mis on mõeldud väikeste lastega peredele, lasteaedadele, lasteringidele, eel- ja algkoolidele mõnusaks ajaveetmiseks ja lugemishuvi tärkamise tekitamiseks koos käelise tegevusega. Iga laps saab värvida raamatu omanäoliseks ja joonistada oma nägemuse luuleloost. Raamat kajastab tänapäeva elu läbi huumoriprisma, pakkudes ka muigega äratundmisefekti täiskasvanutele. Luuletused on loonud Eva Bellen ja pildid Günter Peedu. Raamatu ilmumist toetati Haridus- ja Teadusministeerium i rahvuskaaslaste programmist. Projekti koostasid koostöös MTÜ Eesti Instituut/Estonian Institute ja Mikkeli Eesti Keskus ry. Hind 5 eurot+postikulud. Saada tellimus mikkelieestikeskus@gmail.com või osta:

Kirjastus Paljasjalg e-poest: https://paljasjalg.ee/toode/noia-13-noiapere-lood/

Suomen Viro-yhdistysten liitto SVYL e-poest: https://verkkopuoti.svyl.fi/…/eva-bellen-noia-13-noiapere…/

Apollo Raamatud e-poest: https://www.apollo.ee/noia-13-noiapere-lood.html

NOITAPERHE IKÄVÖI JOULUKSI VÄREJÄ!

Hauska noitaperheen kirja pukinkonttiin tuo jouluriemuja söpöille lapsukaisille!

Hauskaa lukemista ja värittämistä perheen ja ystävien kanssa!

Eva Bellenin runo – värityskirja “Noitakatu 13 noitaperheen tarinoita” kertoo runomuodossa nykyaikaisesta noitaperheestä huumorilla ja on tarkoitettu sekä aikuisille että lapsille mukavaan vapaa-ajan viettoon ja yhdessäoloon.

Noitaperheessä on äiti ja isä, kymmenen lasta sekä mummu ja vaari. Perhe asuu arkkitehti – isän suunnittelemassa talossa ja äiti ennustaa kristallipallosta tulevaisuutta. Lapsilla on kaikilla omat kivat kiinnostuksen kohteensa. Mummu ja vaari ovat eläkkeellä ja tekevät kaikenlaista mahtavaa -mummu esimerkiksi meditoi ja vaari juttelee eläinten kanssa.

Kirjan on suomentanut Merja Aho, kuvittanut Günter Peedu ja projekti on valmistunut yhteistyössä Eesti Instituut/Estonian Institute in, Vesaisten Keskusliitto ry-n, Haridus- ja Teadusministeerium in ja Mikkeli Eesti Keskus ry-n.

Odotamme tilauksia myös kerhoilta, päiväkodeilta, kouluilta, järjestöiltä jne.

Kirjan hinta on 5 euroa + postikulut ja laita tilaus:

mikkelieestikeskus@gmail.com tai osta:

Suomalainen Kirjakauppa https://www.suomalainen.com/products/noitakatu-13

https://www.prisma.fi/fi/prisma/bellen-noitakatu-13-pehmeakantinen-kirja?

Suomen Viro-yhdistysten liitto SVYL

https://verkkopuoti.svyl.fi/…/eva-bellen-noitakatu-13…/

Lisa kommentaar